Virtual Event Platform

NFGD VERBINDT OOK BEZOEKERS, SPREKERS EN STANDHOUDERS
voor bedrijven en organisaties die werken aan hun footprint  

 

Let's Get Digital

De complete event experience op afstand. Met Let's Get Digital beleef je op afstand een event alsof je er zelf staat. Met check-in, lobby, en 1-op-1 meetings beleeft een deelnemer jouw event zoals zij dat ook fysiek zouden beleven

Een persoonlijke welkom bij het inchecken, pauze momenten in de lobby gedurende het event en iemand die de deur opendoet voordat je een sessie ingaat. Ieder detail van de digitale event experience is verzorgd! Je zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Zo is de beleving van het event zoals een echt event, maar dan digitaal.

Ontmoet elkaar in de lobby, tijdens sessies en in 1 op 1 meetings. Breng partners en exposanten met deelnemers in contact. Kortom; ontmoetingen zoals je van een event gewend bent. Daarnaast kan geen event zonder inhoud. Zorg dat de inhoud daadwerkelijk bijdraagt aan je event door sprekers een digitaal podium te geven en deelnemers interactief deel te laten nemen aan sessies. Bezorg de content van jouw event gericht bij jouw deelnemers en neem ze mee in deze experience.

Van Amerika tot aan Azië, van 45 tot 7.000 deelnemers en van grote vakbeurzen tot aan kleine klant events. De gecombineerde ervaring, expertise en kunde zorgt voor digitale ervaring die een evenement volledig tot zijn recht laat komen.

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op onze demo site: Virtual Event Platform, of bel voor een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden.

Schermafbeelding 2020-10-04 om 17.23.55

Meer informatie over verhuur of een tijdelijke installatie?

Wij regelen het graag.

Neem dan contact met ons op via:

E-mail: verhuur@nfgd.nl

Telefoon: 079-3613136

Overweegt u WECONNECT2U als vast online-communicatiesysteem?

Wij regelen het graag.  

Neem contact met ons op via:

E-mail: info@nfgd.nl

Telefoon: 079-3611299

NFGD

WE HOUDEN CONTACT